Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@18:15:57 GMT

قوی‌ترین عنصر قدرت نظام، عشق به ولایت است

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۱۴۵۹۵

قوی‌ترین عنصر قدرت نظام، عشق به ولایت است

به گزارش ایلنا، وزیر اطلاعات با حضور در منزل شهید، محمدحسین حدادیان، از شهدای واقعه اخیر در خیابان پاسداران، با خانواده این شهید والامقام دیدار کرد.

علوی در دیدار با خانواده شهید محمدحسین حدادیان، خطاب به مادر این شهید گفت: تا ولایت علاقه مندانی مانند شما دارد هیچ گاه تنها نمی ماند.

وی افزود: قوی ‌رین عنصر قدرت نظام عشق به ولایت است و به این علت دشمنان انقلاب با وجود توطئه های بسیار علیه نظام ناکام مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اطلاعات گفت: شما خانواده های معظم شهدا ولی نعمت ما هستید و به وجودتان افتخار می کنیم.

شهید حدادیان یکی از شهدای مدافع امنیت و از خادمان آستان حضرت علی اکبر (ع)تهران  بود که در واقعه اخیر خیابان پاسداران به دست آشوبگران به شهادت رسید.

حجت الاسلام سید محمود علوی در ادامه دیدارهای خود به دیدار خانوده شهیدان استوار دوم محمد علی بایرامی و سرباز وظیفه رضا مرادی علمدار که از شهدای مدافع امنیت نیروی انتظامی که در واقعه خیابان پاسداران به فیض شهادت نائل آمدند، رفت.

وزیر اطلاعات در این دیدارها تربیت چنین فرزندانی را که برای خدمت به مردم و حفظ امنیت ملی جانفشانی کردند افتخاری بزرگ دانست و ابراز امیدواری کرد راه این شهیدان عالی مقام تا تحقق آرمان های انقلاب اسلامی پیگیری شود .

علوی به نمایندگی از رئیس جمهور با خانواده شهیدان محمدحسین حدادیان ، بایرامی و مرادی علمدار دیدار و شهادت این عزیزان را تبریک و تسلیت گفت و به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کرد.

شایان ذکر است دیدار با خانواده معظم شهید رضا امامی از پرسنل نیروی انتظامی در آینده نزدیک انجام خواهد شد .

مادر شهید حدادیان هم در این دیدار گفت : سر خم می سلامت، شکند اگر سبویی؛ افتخار می‌کنم که فرزندم فدای دفاع از ولایت فقیه شد.

وی افزود : محمدحسین به خواندن زیارت عاشورا مقید بود و با همه وجودش به درستی این حقیقت را دریافته بود که "کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا".

مادر شهید حدادیان پیام شهادت فرزندش را دفاع از ولایت دانست و اضافه کرد: او بصیرت داشت و با همه وجود برای پاسداری از نظام قیام کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مراقب سلامت برای هر کد ملی

طرح پزشک خانواده با پوشش جمعیتی ۵۵ میلیون نفر در کشور یکی از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت و گام اساسی برای دسترسی به تامین عدالت بهداشتی و سلامتی جامعه در دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، پزشک خانواده عنوان طرحی است که یک خانواده به طور مستقیم تحت پوشش تیم پزشکی قرار می‌گیرد؛ یعنی این گروه پزشکی علاوه بر اقدامات درمانی مربوط به یک خانواده، اقدامات مربوط به بهداشت جسمی، جنسی و روانی افراد را نیز تحت نظر قرار داده و مشاوره‌هایی در این خصوص به افراد می‌دهند.

پزشکان خانواده با صلاح دید خود می‌توانند افراد را به پزشکان متخصص ارجاع دهند تا در صورتی که نیاز به معاینات بیشتر دارند توسط آن‌ها انجام شود.

این طرح با محوریت نظام ارجاع بیماران، پس از سال‌ها انتظار و طی شدن دوره طولانی اجرای آزمایشی در استان‌های فارس و مازندران، از دی سال گذشته به صورت آزمایشی اجرا و از اردیبهشت امسال به‌طور گسترده در سایر شهر‌ها عملیاتی شد. در این طرح، مردم برای دریافت خدمات سلامت از یک مسیر تعریف شده و تحت نظر یک تیم مشخص اقدام می‌کنند و از حمایت‌های دولتی برخوردار می‌شوند.

تمام خانواده‌هایی که تحت طرح پزشک خانواده قرار می‌گیرند، ارجاع آن‌ها به متخصصان بالینی هدفمندتر می‌شود؛ به گونه‌ای که ارجاع‌های بیهوده به پزشکان کاسته می‌شود که خود کاهش مراجعات حضوری در کلینیک‌ها را به دنبال دارد.

مزیت این طرح آن است که هزینه‌های تشخیصی و میزان بستری‌ها به طور چشمگیری کاهش یافته و دریافت پول توسط پزشکان هم هدفمندتر می‌شود؛ از سوی دیگر بعضی از بیمه‌ها هزینه‌های زیادی از مردم بابت ارائه خدمات درمانی به آن‌ها می‌گرفتند که اجرای این طرح باعث شد این هزینه‌های اضافی نیز کاهش یابد یا حذف شود.

پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده

حسین فرشیدی روز یکشنبه افزود: مراقبان سلامت در اجرای برنامه کشوری پزشکی خانواده از نقش مهمی برخورد هستند. سوابق درخشان نظام شبکه در سلامت جامعه به ویژه در مناطق روستایی موید جایگاه تاثیرگذار مراقبان و بهورزان در اجرای برنامه‌های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به شیوه نامه جدید برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهارداشت: پایگاه پزشکی خانواده تجمیعی متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت و ۲ تا ۳ پزشک برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، پایگاه پزشکی خانواده منفرد متشکل از دو مراقب سلامت و یک پزشک برای پوشش ۳ هزار نفر جمعیت و پایگاه سلامت متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت در مناطقی که موفق به جذب پزشک نشده‌اند برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، است.

فرشیدی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ میلیون ایرانی در قالب برنامه پزشکی خانواده تحت پوشش مراقب سلامت قرار گرفتند و امسال پیش بینی می‌شود این رقم به ۵۵ میلیون نفر افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر بهداشت، برنامه پزشکی خانواده تعهد دولت است و از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت بوده که با ارائه بسته‌های خدمتی به ویژه با نیاز‌های مادران باعث ارتقا سلامت و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در کشور شده است.

فرشیدی افزود: دولت سیزدهم به دنبال این است که تحت عنوان «عدالت در سلامت» حداقل خدمات را در اختیار افراد جامعه قرار دهد، اگرچه بخش بهداشت و درمان مستقیم با هم ارتباط دارند، اما آنچه ما در زمینه بهداشت کار می‌کنیم به صورت مستقیم بر آینده درمان تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها در حوزه خدمات سلامت و بهداشت بیشتر باید مورد توجه قرار گیرند، تصریح کرد: مردمی سازی سلامت بیشتر بر حقوق شهروندان و عدالت اجتماعی تاکید دارد و تلاش می‌کند تا از طریق طرح‌های مشارکتی مردم محور، از تسلط یک گروه خاص دارای نفوذ محلی یا محروم ماندن برخی اقشار از خدمات و امکانات، جلوگیری کند.

برنامه پزشک خانواده، یکی از آن برنامه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر ایران است که حداقل ۵ دولت درگیر اجرای آن شدند. مسئولان در همه این دولت‌ها بر اولویت و اهمیت این برنامه تاکید داشتند و مصوبات و ابلاغیه‌های متعددی برای تسریع در روند اجرای این برنامه داشتند.

این برنامه برای اولین بار در قانون برنامه توسعه چهارم (۱۳۸۸- ۱۳۸۴) مطرح شد و اکنون در ۹۵ شهر در حال اجراست و در این برنامه تیم‌های سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی مشارکت دارند.

دیگر خبرها

  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۱۰ هزار راس دام در بافق
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • دیدار با خانواده شهید معلم در اندیمشک
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • دیدار سردار شیرازی و امیر واحدی با خانواده شهید زاهدی